Mikä vegaaniblogi...?

Tervetuloa blogiini!  <3 Rabbit Glow on vegaanikosmetiikkablogi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki blogin sivuilla esiintyvät kosmetiikkapurkit ovat sekä eläinkokeettomia ja ilman eläinperäisiä ainesosia - eli vegaanikosmetiikkaa. :)

Suosin blogissa eniten kosmetiikkamerkkejä, jotka ovat lisänneet tuotantonsa läpinäkyvyyttä esim. sertifikaattien tai muutoin vakuuttavan eläinkokeettomuuspolitiikan kautta. Suurimmalla osalla blogini kosmetiikasta on esimerkiksi Leaping Bunny-sertifikaatti tai Vegan Societyn leima. Aihetta käsittelee myös Vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikka pähkinänkuoressa -postaukseni, joka kannattaa lukaista jos lisätieto aiheesta kiinnostaa. Lisäksi käytän eniten luonnonkosmetiikkaa. Muutoin blogin pääpaino on kosmetiikan rehellisissä tuotearvioissa. ^_^


***

Blogissa on myös blogin kautta saatua kosmetiikkaa. Lahjoituksena testiin saadut tuotteet on merkattu postauksiin. Samoin mahdolliset mainos- eli affiliate-linkit ovat selkeästi mainittu postauksissa. Affiliate-linkkien kautta tehdyistä ostoksista bloggaaja saa siis pienen komission, joiden avulla ylläpidetään blogia jatkossakin.

Mielipiteet ovat aina omiani ja kirjoitan tuotteista omien havaintojeni kautta. Pidätän myös oikeuden olla kirjoittamatta jostain blogin kautta saamastani tuotteesta, eli otan tuotenäytteitä vastaan ilman velvoitteita. 

*** 

Blogiin jäniskuvituksen on tehnyt Noora KaunistoEthän kopioi mitään kuvia blogista ilman lupaa!